Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Notícies / Kilian Jornet guanya clarament la primera Ultra Trail d'Andorra

Kilian Jornet guanya clarament la primera Ultra Trail d'Andorra

06/07/2009 10:53

Kilian Jornet ha complert els pronòstics i ha guanyat amb comoditat a la primera edició de l'Ultra Trail Andorra. L'atleta ceretà va completar els 80 quilòmetres de recorregut per alta muntanya en només 10 hores i 36 minuts.

El segon i el tercer classificat, Jordi Martínez i Salvador Calvo, van arribar 45 minuts més tard que Jornet. En categoria femenina, també hi va haver victòria catalana amb l'egarenca Judit Casas, que va marcar 12 hores i 46 minuts, seguida de les franceses Karine Herry i Nathalie Olagasti.

La cursa va comptar amb 448 inscrits. Una xifra alta si es té en compte la duresa de la prova. A més a més, els corredors també van haver de fer front a la pluja. Per evitar riscos, l'organització havia decidit reduir el recorregut, que s'havia previst de 108 quilòmetres, i fer una pausa de dues hores a la nit, al refugi del Comapedrosa.