Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Kilian Jornet presenta la seva segona pel·lícula

Kilian Jornet presenta la seva segona pel·lícula

'Déjame vivir' narra els reptes de l'esportista cerdà l'any passat al Mont Blanc, el Cerví i l'Elbrús El film, rodat en cinc idiomes, forma part del projecte Summits of my life
Kilian Jornet - Cerví
27/03/2014 11:46

Kilian Jornet presenta la seva segona pel·lícula, que ha titulat 'Déjame vivir'. El film, dirigit novament pel francès Seb Montaz i rodat en cinc idiomes, recull durant 62 minuts els reptes que Jornet i els seus amics van afrontar durant el 2013 en muntanyes d’arreu d’Europa.

La pel·lícula se centra en les ascensions que l'esportista cerdà va dur a terme dins del projecte Summits of my life i en què va batre els rècords d'ascens i descens del Mont Blanc i el Cerví, dues de les muntanyes més emblemàtiques d'Europa. També narra l'intent d'ascens a l'Elbrús, el cim del continent europeu, al qual va renunciar per les males condicions meteorològiques.

Kilian Jornet explica que en aquestes experiències ha de "desafiar els propis límits per aconseguir complir un somni d’infància, seguint les passes dels pioners de l’skyrunning". Retratats d’una manera intimista i humana, cadascun d’aquests reptes és també un reflex dels valors que basteixen el projecte Summits of My Life.

El títol

El títol, segons ha explicat Seb Montaz, fa referència a una cançó que l'atleta pirinenc cantava molt sovint mentre estaven filmant, i que s'adiu amb la filosofia de vida del corredor. Jornet hi afegeix que a 'Déjame vivir' explica, amb els seus companys d'expedició, què fan però sobretot per què ho fan i d’on els ve la motivació tot remuntant-se als orígens d’aquest esport.

La pel·lícula estarà disponible per descarregar o adquirir en DVD a partir d’avui dijous a les 7 de la tarda a la web de Summits of My Life, en espera de les presentacions oficials que es duran a terme en els propers mesos.