Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament de la Seu d’Urgell convoca 3 places d’agent de la Policia Municipal

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell convoca 3 places d’agent de la Policia Municipal

El consistori urgellenc també aprova la creació d’una borsa de treball per cobrir temporalment les baixes que es produeixin durant un termini màxim de 2 anys
Ajuntament de la Seu d'Urgell
10/01/2019 17:05

L'Ajuntament de la Seu d’Urgell ha convocat 3 places d’agent de la policia local. L’accés és per sistema d’oposició lliure com a funcionari de carrera que s’enquadren en l’escala d’administració especial, subescala de serveis especials, al grup de titulació C1 a efectes econòmics.

Els requisits per aspirar a concursar per aquestes places són, entre d’altres, tenir nacionalitat espanyola i estar en possessió del títol de gradua en educació secundària, graduat escolar, cicles formatius de grau mitjà, formació professional de primer grau o un altre d’equivalent o superior. També és necessari haver complert 18 anys i no passar dels 55; no haver estat condemnat per cap delicte; no patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic; tenir una alçada mínima d’1,60 per les dones i d’1,65 pels homes, estar en possessió dels permisos de conduir de les classes A i B; i compromís per portar armes.

Presentació de sol·licituds

La presentació de sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s’han de realitzar al Registre General de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, dins el termini improrrogable de 20 dies naturals, a comptar des del següent dia al de la publicació de la convocatòria al BOE.

Les sol·licituds han d’anar acompanyades d’un currículum vitae de l’aspirant, de fotocòpies del DNI, dels permisos i dels títols acadèmics exigits. La selecció pel sistema d’oposició consistirà en la superació de les proves corresponents, inclosos el curs selectiu i el període de pràctiques.

Les bases íntegres de la convocatòria es poden consultar al web municipal.

Borsa de treball

D’altra banda, l’Ajuntament urgellenc també ha aprovat la creació d’una borsa de treball per a cobrir temporalment baixes dins del cos de la Policia Local que es produeixin durant un termini màxim de 2 anys.

La creació d’aquesta borsa de treball té com a objectiu cobrir la plantilla de la Policia Local al cent per cent, ja que l’entrada en vigor, el passat 2 de gener del Reial Decret 1449/2018, de 14 de diciembre, comportarà que una part important de l’actual plantilla de la Policia Municipal de la Seu d’Urgell es jubili, fet que farà necessari la renovació dels agents.