Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre el termini per accedir a les subvencions per a autònoms

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre el termini per accedir a les subvencions per a autònoms

Les sol·licituds es podran presentar fins al pròxim 31 d'octubre. Els interessats han de formalitzar els tràmits de manera telemàtica a través del web municipal www.laseu.cat
La Seu Emprèn
14/09/2020 14:25

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre aquest dimarts, 15 de setembre, la convocatòria per accedir a les subvencions adreçades a autònoms. Les sol·licituds es podran presentar fins al pròxim 31 d’octubre.

Els interessats podran formalitzar els tràmits de manera telemàtica a través del web municipal www.laseu.cat. Els ajuts s'adrecen a persones desocupades o en situació d’atur que es donin d’alta d’autònoms al 2020 i a persones assalariades amb jornada igual o inferior al 50% de la jornada completa donades d’alta d’autònoms enguany.

El període de presentació de les sol·licituds es podrà tancar abans del termini previst en el cas que s’exhaureixi la partida pressupostària, que està fixada en 10.400 euros. Es poden consultar tant les bases reguladores com la convocatòria a la pàgina web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, on s’especifiquen amb més detall els requisits, les categories i les despeses subvencionables, el procediment de sol·licitud i el d’atorgament, així com la resta de criteris procedimentals.

Altes durant el 2020

El consistori urgellenc recorda que només es podran acollir a les subvencions les persones que s’hagin donat d’alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) a partir de l’1 de gener d’aquest any 2020 i que estiguin empadronades a la Seu d’Urgell des de 6 mesos abans d’aquesta data o bé demostrin un històric d’empadronament d'un mínim 5 anys consecutius.

A més, cal remarcar que aquestes subvencions també incorporen la possibilitat d’acollir-se encara que es treballi per compte aliè. En aquest cas, però, només s’hi podrà accedir quan es treballi, com a màxim, a mitja jornada per compte d’altri.

Per a qualsevol dubte o aclariment cal posar-se en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell a través del correu electrònic o el telèfon 973 35 00 10.