Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / S'obre el termini a la Seu per presentar sol·licituds als ajuts per a iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu

S'obre el termini a la Seu per presentar sol·licituds als ajuts per a iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu

La convocatòria s’obre aquest dijous 20 de febrer i restarà oberta fins al 20 de març. Les gestions caldrà fer-les a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament urgellenc
Consell Municipal de Solidaritat
19/02/2020 14:05

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre aquest dijous, 20 de febrer, la convocatòria de subvencions per a persones físiques o jurídiques (ONG) que portin a terme iniciatives de caràcter solidari i cooperatiu durant l’any 2020. El període de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 20 de març.

Els interessats hauran de presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell la documentació requerida a les bases dels ajuts. El model normalitzat serà facilitat en aquesta dependència municipal.

La convocatòria té com a objectiu potenciar que les entitats sense ànim del lucre del municipi col·laborin o portin a terme, directament o amb contrapartida al país de destí, projectes de cooperació al desenvolupament. Així mateix, el consistori vol distribuir en règim de concurrència competitiva tota o una part de la consignació pressupostària.

L’import màxim de la suma de les subvencions és de 22.652 euros. Els diners s'atorgaran a cada sol·licitant seguint les indicacions de les bases reguladores.