Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L’Ajuntament de la Seu obre una nova convocatòria per als Horts Socials

L’Ajuntament de la Seu obre una nova convocatòria per als Horts Socials

Els requisits per accedir-hi són ser major de 65 anys, estar empadronat al municipi i no cultivar cap altre hort. El tràmit es podrà fer al Consorci d'Atenció a les Persones entre el 26 de març i el 6 d'abril
Horts Socials de la Seu
22/03/2018 12:40

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell obre la convocatòria per a la presentació de sol·licituds per a l’atorgament i adjudicació de noves llicències dels Horts Socials de l’Horta del Valira per a persones jubilades.

Atès que la darrera adjudicació de parcel·les es va realitzar al maig de 2015, i que la vigència d’aquests atorgaments finalitzava el novembre de 2017 (tres temporades), ara correspon iniciar el procediment per als nous atorgaments.

A partir d’aquest dilluns vinent, 26 de març, i fins al dia 6 d’abril, hi poden presentar sol·licitud totes les persones que tinguin 65 anys o més, que estiguin empadronades a la Seu d'Urgell i que no cultivin cap altre hort, ni públic ni privat.

Les peticions s'han de lliurar al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell (CAPAU), ens que facilitarà el full que cal omplir. Els documents que s’han de presentar són la fotocòpia de DNI i el justificant de la pensió de jubilació. La durada màxima de l'autorització serà de tres anys sense interrupcions, des d’aquest mes d’abril i fins al 31 de novembre un cop s’hagin complert els tres anys.