Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L’enquesta en línia per valorar la Festa Major 2019 de la Seu ja ha rebut més de 130 respostes

L’enquesta en línia per valorar la Festa Major 2019 de la Seu ja ha rebut més de 130 respostes

Fins al 17 d’octubre s'hi pot participar. L'objectiu és coneixer l'opinió de la població i recollir noves propostes de cara a l'edició de l'any vinent
Festa Major de la Seu d'Urgell 2019
08/10/2019 17:50

El qüestionari en línia per valorar la Festa Major 2019 de la Seu d’Urgell amb l’objectiu de recollir l’opinió de la ciutadania respecte l’edició d’enguany ja ha rebut a dia d’avui 137 respostes. El termini per respondre l’enquesta finalitza el dia 17 d'octubre, moment en el qual es tancarà l’enllaç del qüestionari.

Seguidament la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament urgellenc durà a terme l’anàlisi del total de les respostes obtingudes. Des de l’equip de govern es fa una crida a respondre l’enquesta per poder tenir una visió dels ciutadans i ciutadanes que van participar en les diferents activitats a l’hora de fer el balanç d’un esdeveniment com és la Festa Major. Alhora, el qüestionari permet recollir les propostes de millora de cara la programació de l’any vinent.

L’enquesta s’inicia amb una pregunta de valoració general de la Festa Major on es demana als enquestats que puntuïn de l’1 al 5 (1 malament/5 molt bé). El qüestionari també vol saber la valoració de les activitats infantils i juvenils i dels actes celebrats a la plaça de Catalunya, a la plaça del Camp del Codina i a l’Espai Casetes. Tot seguit es demana la valoració de les propostes musicals com el SeuFolk i de les activitats esportives i culturals.

Una altra pregunta que es fa als enquestats és sobre la publicitat i la difusió que se’n fa de la pròpia Festa Major (fulletó, llibret de mà, xarxes socials, pàgina web, App). Finalment, se'ls permet que facin saber els seus suggeriments i les seves propostes de cara a properes edicions.

Per a poder participar en aquesta enquesta cal clicar en aquest enllaç.