Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell oferirà petits concerts de Nadal al carrer

L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell oferirà petits concerts de Nadal al carrer

Del 17 al 21 de desembre, més de dos-cents músics cantaran i tocaran en dotze carrers i places de la ciutat
Concerts de Nadal de l'EMM de la Seu
14/12/2018 14:15

L’Escola Municipal de Música (EMM) de la Seu d’Urgell oferirà del 17 al 21 de desembre un total de 12 concerts al carrer per omplir de nadales diferents punts de la ciutat. Més de dos-centes persones, entre alumnat i professorat, cantaran i tocaran cançons tradicionals de Nadal de diferents països, algunes de noves, i d’altres més populars.

Els petits concerts no només els protagonitzaran grups estables de l’escola, sinó que també hi haurà grups de cambra formats per a l’ocasió, amb l’objectiu de fer gaudir els urgellencs i urgellenques de l'esperit nadalenc. “Desitgem que la Seu surti al carrer i ens vulgui acompanyar durant tots aquests dies”, manifesta Sonia Lanau, directora de l'EMM.

Llocs i horaris dels concerts

Els primers concerts nadalencs tindran lloc dilluns que ve, 17 de desembre, a dos quarts de set de la tarda, al jardins de la catedral, a càrrec dels grups de cambra; i a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça Patalín, amb el grup de Cant Coral Jove acompanyat de grups de cambra.   

Per dimarts 18 de desembre se n'han programat tres: a dos quarts de sis de la tarda, a la plaça Soldevila; a dos quarts de set, al carrer Fra Andreu Capella, amb grups de cambra, i a dos quarts de vuit del vespre, als jardins de l’Hotel Andria, amb cant coral de mitjans i grups de cambra.

Els petits concerts de Nadal seguiran dimecres 19 de desembre, a dos quarts de sis de la tarda, a la plaça Joan Sansa, amb la participació dels alumnes de sensibilització i cant coral petits, acompanyats per grups de cambra; i a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça del Codina, on actuaran la Big Band i grups de cambra.

El dijous 20 de desembre també hi haurà dues actuacions musicals nadalenques: a dos quarts de set de la tarda, a la plaça Sant Roc amb els grups de cambra; i a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça del Patit Palau, amb l’orquestra de l’escola i els grups de cambra.

Divendres 21 de desembre, darrer dia de concerts de Nadal al carrer, es faran dues actuacions: a dos quarts de sis de la tarda, a la plaça Sant Josep de Calassanç, amb els grups de cambra; i a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça de Les Monges, amb combos i els grups de cambra.

En cas de mal temps, els concerts es farien a la Sala de la Immaculada del Centre Cultural Les Monges.

20è aniversari

Els petits concerts de Nadal també s’inclouen en la programació del vintè aniversari de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell, la qual s’allargarà fins a finals de curs. Tots aquests concerts, així com la resta d’activitats per commemorar els 20 anys del centre, es poden seguir a través de Facebook i Instagram, amb el hastag #20aniversari #celebremho #emmlaseudurgell