Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L’Escola Municipal Música de la Seu d’Urgell celebra el vintè aniversari amb petits concerts al carrer

L’Escola Municipal Música de la Seu d’Urgell celebra el vintè aniversari amb petits concerts al carrer

Les actuacions tindran lloc del 18 al 21 de juny, coincidint amb la fi del curs escolar. La programació musical inclou també un taller de danses i la presentació d'una cançó commemorativa
Programació de l'EMM de la Seu
13/06/2019 17:53

L’Escola Municipal de Música (EMM) de la Seu d’Urgell ha organitzat per la setmana vinent, del 18 al 21 de juny -coincidint amb el final de curs escolar-, un seguit de petits concerts per celebrar el vintè aniversari del centre. Les actuacions es faran en diferents espais a l’aire lliure.

La direcció de l’escola afirma que "la programació musical vol servir per celebrar els vint anys, a més de tornar la confiança que tant l’Ajuntament de la Seu d’Urgell com tota la població ha dipositat en els estudis de música a la ciutat”. En aquest sentit, el centre ha volgut donar les gràcies tant a la Germandat de Sant Sebastià com al Bisbat d’Urgell per la seva col·laboració i suport; a l’alumnat que estudia o ha estudiat a l’escola durant tot aquests anys; als familiars; a les de les diferents àrees del consistori que ajuden a que tot vagi bé; als tècnics de cultura, regidors i regidores; als alcaldes, a més de l’equip humà i de professionals "que formen part d’una gran família”.

Programa musical

El primer concert de la programació commemorativa serà el dimarts 18 de juny, a la plaça Patalín, on hi actuaran els grups d’acordions cromàtics i diatònics (18.30 h), el Cor Jove (19.30 h),  amb la nit com a fil conductor, i el Cor de Noies (20.15 h).

Dimecres 19 de juny, a la plaça de les Monges, tindrà lloc el Concert Multipianos, en què 6 pianos tocaran a la vegada amb l’orquestra. Per a l'ocasió es comptarà amb la col·laboració de l’Orquestra de Cambra Cadí. El concert tindrà lloc a les 20 h. Tot seguit, el torn serà per al professorat del centre, que oferirà un concert amb repertori variat. L'actuació s'organitza conjuntament amb la Germandat de Sant Sebastià.

Dijous 20 de juny, el pati de la Biblioteca Sant Agustí acollirà el grup de guitarres clàssiques (18.30 h), el combo de música moderna (19.15 h) i la Big band (20 h).

Dia de la Música

La setmana de concerts es clourà el Dia de la Música, divendres 21 de juny, amb dos actes per a tots els públics. El primer tindrà lloc a les 17 h i s’inclou dins el Pla Educatiu d’Entorn. L’Orquestrina Trama farà un taller de danses per a tots els infants de les escoles de la Seu d’Urgell al Parc del Valira.

El mateix divendres 21 de juny, a les 22 h, els jardins del Seminari Diocesà acollirà el concert de cloenda amb l’Orquestrina Trama. Durant el mateix concert es presentarà la cançó ‘20 anys Escola Municipal de Música’, composada per l’alumne de l’escola Pau Martí Clotet. Aquest acte és gratuït i obert a tota la ciutadania.