Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L’Oficina Jove de l’Alt Urgell programa aquest estiu 4 formacions gratuïtes diferents

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell programa aquest estiu 4 formacions gratuïtes diferents

S'hi tractarà temes de caire social com ara intimidacions, bullying, prevenció en el consum d'alcohol i maltractaments en la infància. Les sessions s'adrecen a joves a partir de 15 anys
Càpsules formatives a l'Oficina Jove
28/06/2018 20:30

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ha programat 3 càpsules formatives i una xerrada-taller per aquest estiu. Són activitats per a joves majors de 15 anys, de temàtica diversa i gratuïtes.

La primera càpsula és sobre intimidacions i violències sexuals, a càrrec de Sílvia Mota, psicòloga del Servei d’Intervenció en violència masclista, i tindrà lloc dijous vinent, 5 de juliol. La segona càpsula tractarà sobre el bullying, emmarcada dins la campanya prevenció de l’assetjament escolar a la Seu d’Urgell, a càrrec del psicòleg Miquel Alet. Es durà a terme dijous 17 de juliol. En tots dos casos, l'horari és de les 4 a les 7 de la tarda i es faran al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell.

Dimecres 1 d’agost es realitzarà una xerrada i un taller relacionats amb alcohol i joves, obert a tothom, a càrrec de Sònia Notario, de l’Associació Antisida Lleida. Aquesta serà la primera acció d’una campanya de prevenció del consum d’alcohol que està a punt d’iniciar-se a la Seu. Properament s'anunciarà l'hora i el lloc de celebració. Finalment, l'última càpsula formativa, dijous 2 d’agost, estarà dedicada als maltractaments i abusos en la infància, a càrrec de Susagna Nevado, psicòloga de l’Associació Catalana per la Infància Maltractada. Tindrà lloc al centre cívic l’Escorxador, de 17 a 19 hores.

Per a inscripcions a qualsevol de les activitats proposades, així com més informació al respecte, els i les joves de la Seu d’Urgell i comarca es poden posar en contacte amb l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, trucant al 973 355 608 o al 607 866 902 o a través del correu electrònic joventut@aj-laseu.cat.