Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La 31a Trobada Empresarial al Pirineu tindrà lloc el 29 d'octubre i en format virtual

La 31a Trobada Empresarial al Pirineu tindrà lloc el 29 d'octubre i en format virtual

Atesa la situació sanitària, per primera vegada l'esdeveniment no tindrà actes presencials. Una altra novetat és que les ponències seran obertes a tothom qui s'hi registri prèviament
Trobada Empresarial al Pirineu 2019
24/09/2020 17:30

La 31a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu serà finalment amb un format totalment virtual. L'actual incertesa sobre l'evolució del coronavirus ha motivat finalment els organitzadors a definir una única jornada de debat i a fer-la per via telemàtica. De fet, serà la primera vegada a la història d'aquest esdeveniment que no s'hi fa cap activitat presencial. Des de fa prop de dues dècades, la cimera econòmica s'ha dut a terme a la Seu d'Urgell, amb la Sala de Sant Domènec com a escenari principal.

Concretament, la Trobada 2020 es farà el proper dijous 29 d’octubre, de les 4 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre. Una altra novetat és que en aquesta ocasió serà oberta a totes les persones que es registrin prèviament per poder-ho seguir per internet.

El lema de les ponències i taules rodones d'enguany serà 'Reiniciem l’economia'. Els assistents podran fer preguntes i interactuar amb els ponents, per tal de conèixer de primera mà com ells han reinventat els seus negocis al llarg d'aquests darrers mesos. Els conferenciants posaran en comú els seus coneixements i les seves experiències i capacitats, gràcies a les quals s’estan adaptant amb èxit a un entorn imprevisible i inesperat com és el de la COVID-19.

Vicenç Voltes, president de la Trobada Empresarial al Pirineu, ha explicat que “ateses les actuals circumstàncies i les recomanacions sanitàries", han decidit celebrar aquesta edició "en línia" i "obrir-la a tothom que vulgui, per tal d’aportar positivitat i optimisme a l’empresariat”.

La Trobada Empresarial al Pirineu estava previst que se celebrés els dies 11 i 12 de juny en format presencial, novament a la Seu. La pandèmia ja va obligar inicialment a ajornar-la per als 29 i 30, i finalment s'ha decidit fer-la en una única tarda i de manera no presencial.

L'esdeveniment va néixer el juny del 1990 per iniciativa d’un grup d’empresaris i professionals lleidatans, per donar resposta a les inquietuds del sector econòmic i empresarial de la demarcació. Els primers anys es va celebrar a Rialp i des del 2004 es duu a terme a la Seu. Cada any es caracteritza per la presència d’una variada i plural representació d’empresaris, emprenedors i professionals, tant del territori com de la resta de Catalunya i també de la Franja i del Principat d'Andorra.