Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La 5a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida, a la Seu d'Urgell

La 5a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida, a la Seu d'Urgell

L'exposició es podrà visitar del 30 d’octubre a l’11 de desembre a la Sala La Cuina del Centre Cultural de Les Monges. La inauguració es fa aquest dimecres a les vuit del vespre
La 5a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida, a la Seu d'Urgell
29/10/2019 18:10

Aquest dimecres, 30 d’octubre, a les vuit del vespre, tindrà lloc a la Seu d’Urgell la inauguració de l’exposició dels treballs seleccionats i premiats en la 5a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes, organitzada per la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. A l'acte hi assistiran el tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Joan Gurrera; el delegat al Pirineu de la Demarcació de Lleida del COAC, Ricard Lobo, i la comissària de l'exposició, Rosa Solanellas.

La mostra, que prèviament s'ha pogut veure a Lleida, Cervera i Balaguer, es podrà visitar fins a l’11 de desembre a la Sala la Cuina del Centre Cultural Les Monges.

L'exposició recull totes les obres presentades i els 27 projectes seleccionats pel jurat, que va premiar els arquitectes Josep Bunyesc, Julio Mejón, Jaume Terés, Josep Maria Puigdemasa, Jaume Farreny i l’estudi Ianua Arquitectures, aquest darrer, distingit amb el 5è Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes.

La Demarcació de Lleida del COAC convoca cada 4 anys la Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i el Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes amb la voluntat de premiar i reconèixer la millor arquitectura feta a les terres de Lleida en els darrers anys.