Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La banda de l'Escola de Música i Dansa d'Esparreguera ofereix un concert a la Seu

La banda de l'Escola de Música i Dansa d'Esparreguera ofereix un concert a la Seu

L'actuació serà aquest dissabte a les 6 de la tarda al pati de la Biblioteca Sant Agustí. L'agrupació la conformen una trentena de joves d'entre 12 i 18 anys
Concert de Som Banda! a la Seu d'Urgell
08/05/2019 12:28

Aquest dissabte, dia 11, la banda de l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera (Som Banda!) oferirà un concert a la Seu d'Urgell. L'actuació es podrà veure a les 6 de la tarda al pati de la Biblioteca Sant Agustí, en el marc d'una estada de cap de setmana que aquesta agrupació farà a la capital de l'Alt Urgell. Diumenge faran un altre concert, en aquest cas a Andorra.

Som Banda!, nascuda el curs 2016-2017, està formada per més de trenta joves d’entre 12 i 18 anys, estudiants de música d’instruments de vent i percussió. La seva raó de ser és purament pedagògica, com un complement a la formació dels seus components, introduint-los en un dels objectius de la pràctica instrumental: la pertinença a una formació instrumental de grans dimensions.

Un requisit important per a l’assoliment d’aquesta fita són les interpretacions públiques en forma de concerts i altres tipus d’actuacions, com ara la participació en espectacles, cercaviles i trobades, davant de públics el més diversos possible. També organitzen activitats destinades a incentivar la cohesió del grup i la bona relació de tots els seus membres a través d’intercanvis i d’estades de cap de setmana.

Fins ara han fet actuacions tant a la seva escola de música com en actes culturals d'Esparreguera com són el Concert Nadalenc de la Fira de Santa Llúcia, l’acompanyament a la Cavalcada de Reis o bé l’espectacle musical de la Festa Major 2018, La Sala de Ball. També ha participat en la Trobada de Bandes d’Abrera, el juny del 2017, i han fet un intercanvi amb la Marienlyst Skoles Musikkorps d’Oslo, que els va permetre participar en la gran desfilada de la Diada Nacional de Noruega, el 17 de maig de 2017. Els professors responsables Som Banda! són David Parras (trombó i tuba) i Miquel Duran (flauta i llenguatge musical).