Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Biblioteca de Sant Agustí organitza un taller de llibres per a infants

La Biblioteca de Sant Agustí organitza un taller de llibres per a infants

La sessió 'Llegim i juguem amb els més petits' es fa avui a les sis de la tarda L'objectiu de la iniciativa és desenvolupar els sentits dels lectors d'entre 0 i 3 anys
Biblioteca Sant Agustí - Cartell Taller de llibres
28/10/2009 11:26

La Biblioteca de Sant Agustí de La Seu d'Urgell ha organitzat per aquest dimecres, 28 d'octubre, a les sis de la tarda, el taller “Llegim i juguem amb els més petits”, que té com a objectiu fer descobrir els llibres d'artista com a eina pel desenvolupament dels sentits dels lectors més menuts.

Aquest taller va dirigit a tots aquells professionals vinculats al projecte Nascuts per Llegir, tot donant-los eines i formació. Alhora, està obert a qualsevol persona interessada en la literatura infantil i juvenil i en la seva promoció. Un altre dels propòsits és fer descobrir les múltiples possibilitats dels llibres d'artista a bibliotecaris, mestres, narradors, llibreters, editors, il•lustradors, entre d'altres.

La sessió “Llegim i juguem amb els més petits” serà impartida per Pascal Humbert, i combinarà explicacions més teòriques amb activitats i jocs amb els llibres. El taller està basat en llibres dissenyats per artistes reconeguts arreu del món, però poc o mal coneguts a casa nostra. Se servirà de llibres creats expressament per als més petits (des dels primers mesos de vida fins al cinc anys, abans de l'etapa d'aprenentatge de la lectura).

Des de la Biblioteca de Sant Agustí de La Seu s'anima a les famílies "a descobrir els llibres d'artista i a compartir-los amb el seu nadó per llegir, jugar i experimentar a través d'uns materials desconeguts però amb moltes possibilitats".