Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La biblioteca de Vielha celebra el seu vuitè aniversari

La biblioteca de Vielha celebra el seu vuitè aniversari

16/12/2009 10:41

La biblioteca de Vielha celebra el seu vuitè aniversari amb un calendari ple d’activitats. El proper 19 de desembre a les 18 hores, l'equipament acollirà l'espectacle "Musica Dibuixada", a càrrec de Lluís M. Bosch i Carolina Rius. Es tracta d'un taller de música adreçat a infants de 3 a 8 anys concebut amb la intenció d'explicar què és,qui és i què fa un compositor. Per explicar-ho, els autors utilitzaran música, fantasia, imaginació i diversió, apropant alhora la música als més menuts.

El mateix dia a les 20.00 hores tindrà lloc l’acte “Quan els músics canten l’amor”, a càrrecnovament de Lluís M. Bosch i Carolina Rius. El compositor Lluís M. Bosch ens farà passar una estona deliciosa xerrant sobre la música inspirada en l’amor. Per tal que la vivència sigui encara més seductora, la pianista Carolina Rius, la il•lustrarà amb música en directe. L’acte es realitzarà a les 20.00 hores.

D'altra banda, del 5 al 20 de desembre, la biblioteca acull l’exposició “A pencar! El món del treball als llibres infantils i juvenil” produïda pel Clicjcat (Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil). Es tracta d’una mostra que explica com és vist el món laboral i la descoberta de les professions a través dels llibres infantils i juvenils catalans. L’exposició consta de 9 banderoles i un centenar de llibres sota diverses classificacions.

Finalment, fins al 31 de desembre, la biblioteca acollirà l’exposició del concurs de fotografia organitzat per l’Oficina de Joenessa (ECA) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran.