Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Biblioteca Sant Agustí acull divendres la creació-espectacle 'Extrems'

La Biblioteca Sant Agustí acull divendres la creació-espectacle 'Extrems'

L'obra, que es podrà veure a les 21.30 hores, forma part de l'intercanvi juvenil internacional Play the Change 2. Hi participen 35 joves de 4 països europeus, coordinats per Pirineus Creatius
Espectacle 'Extrems'
03/07/2019 20:05

Pirineus Creatius coordina fins al 6 de juliol l'intercanvi juvenil internacional de teatre Play the Change 2. L'experiència va començar el passat 27 de juny i compta amb la participació de 35 joves de 4 països europeus: Catalunya, Irlanda, Bulgària i Grècia. La segona edició d'aquesta iniciativa es duu a terme a l'Alberg de la Molina, tot i que també inclou una visita a la Seu d'Urgell i a Andorra, on s'assistirà a l'espectacle del Cirque du Soleil.

El programa i el contingut dels tallers se centra en el tema "Extrems". Segons han explicat els organitzadors, "les polítiques de dretes en molts països europeus, la comercialització diària de la nostra vida i el consumisme en el qual vivim van fer reflexionar els estudiants de teatre de les escoles i associacions que participen en l'intercanvi, que van mostrar la necessitat d'exploració d'aquests conceptes a través del treball artístic i social que es fa durant la convivència".

El treball conjunt es compartirà el pròxim divendres, 5 de juliol, al pati de la Biblioteca de Sant Agustí, amb la creació-espectacle "Extrems", que es podrà veure a les 21.30 h. L'entrada serà gratuïta.

Erasmus Plus

El projecte Play the Change 2 està finançat pel programa Erasmus Plus de la Comissió Europea, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell en l'espectacle final.

Play the Change 2 és un intercanvi juvenil internacional entre actors de diferents escoles de teatre europees. L'objectiu de la iniciativa és donar espai i temps als participants per a poder desenvolupar les seves capacitats artístiques en un ambient internacional. Per a fer-ho, els joves fan diferents activitats de formació teatral i assagen una obra de creació que és representada al final de l'intercanvi. Aquesta és la segona edició de l'intercanvi, que va ser un èxit de participació i resultats en la seva primera edició.