Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Biblioteca Sant Agustí acull l'exposició 'Cadira2015B'

La Biblioteca Sant Agustí acull l'exposició 'Cadira2015B'

La mostra, que es pot visitar fins al 31 de desembre, recull imatges d'arquitectura i disseny al voltant de dos objectes: la cadira i el llibre
Exposició 'Cadira2015B'
13/12/2018 10:35

La Biblioteca Sant Agustí acull fins al 31 de desembre l’exposició ‘Cadira2015B’, que mostra imatges d’arquitectura i disseny al voltant de dos objectes: la cadira i el llibre. La proposta itinerant recull els projectes guardonats i finalistes d'un concurs organitzat amb motiu de l'Any de les Biblioteques 2015 que instava a pensar una cadira que tingués una doble funció: la de seure i la de ser un contenidor literari.

La iniciativa, promoguda pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, conjuntament amb el Servei de Biblioteques, Publicacions i Arxius de la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, cercava fomentar la creativitat i el talent dels estudiants de grau universitari d'arquitectura i disseny, amb l’objectiu de recuperar i reforçar la tradició catalana pel bon disseny dels objectes quotidians, a més d'apropar als ciutadans la lectura, els llibres i les biblioteques.

Els organitzadors destaquen que la cadira és un dels objectes quotidians més pensats i projectats pels arquitectes i dissenyadors d’arreu del món. El seu disseny és un exercici senzill i complex a la vegada, perquè ha d’integrar molts aspectes, com l’estabilitat, ergonomia, etc. i, per a aquesta ocasió, s’hi afegien el llibre i les biblioteques.

La mostra ja ha recorregut nombroses biblioteques públiques i universitàries.