Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell proposa la ‘Setmana de la Natura’

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell proposa la ‘Setmana de la Natura’

Dilluns 10 de juny tindrà lloc el taller "Fem un quadern de camp", que es complementarà amb una sortida per aprendre a fer-lo servir. L’activitat, adreçada a nens i nenes a partir de 6 anys, va a càrrec de l’Associació la Sorellona
'Setmana de la natura' a la Biblioteca Sant Agustí
07/06/2019 19:50

El proper dilluns 10 de juny, de sis de la tarda a vuit del vespre, tindrà lloc a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell el taller "Fem un quadern de camp", adreçat a nens i nenes de partir de 6 anys.

L'activitat, que va a càrrec de l'Associació la Sorellona, ensenyarà els nens i nenes a fer un quadern de camp. El dissabte 22 de juny els infants aprendran a fer-lo servir en una sortida pels voltants de la Seu d’Urgell, que s’iniciarà a partir de les deu del matí, sota el títol "Com usem el quadern de camp?".

Per participar en qualsevol de les dues activitats cal inscriure's prèviament a la Biblioteca Sant Agustí, de forma presencial o bé a través del telèfon 973 36 06 66.

La Sorellona

L’Associació la Sorellona va néixer el 2013, a través d’un equip integrat per biòlegs, ambientòlegs i altres titulats en el camp de la gestió de recursos naturals. El grup té una llarga experiència i acreditació en l’àmbit de l’educació en el lleure i l’educació ambiental.