Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Biblioteca Sant Agustí estrena una bústia de retorn de documents

La Biblioteca Sant Agustí estrena una bústia de retorn de documents

El nou servei permet la devolució de llibres, revistes o discs en el termini previst, a qualsevol hora del dia. L'espai de lectura també ofereix aquest estiu, a la zona esportiva, la Bibliopiscina
Bústia de retorn a la Biblioteca Sant Agustí
05/08/2016 17:05

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell disposa des d’aquest mes d’agost d’un nou servei: una bústia de retorn de llibres i documents de préstec en general. L’espai de lectura municipal ha instal·lat el cub a la façana del recinte, al carrer Lluís de Sabater. 

La regidora de Cultura de l'ajuntament urgellenc, Mireia Font, destaca que "d'aquesta manera, tots els usuaris que ho desitgin poden retornar els documents prestats (llibres, revistes, discs o DVD, entre d’altres) les 24 hores del dia, independentment de si la biblioteca està oberta al públic o no". "Es facilita així que la devolució del material es faci en els terminis previstos en cada cas", afegeix Font.

D’altra banda, durant aquest estiu la Biblioteca Sant Agustí ofereix el servei de Bibliopiscina. Els dimecres i divendres, de les 4 a les 6 la tarda, petits i grans poden trobar a la Piscina Municipal de la Seu un estand amb propostes per gaudir de la lectura entre remullada i remullada, a més a més d’activitats paral·leles.

L’horari habitual de la Biblioteca Sant Agustí és els dilluns, dimecres i divendres de les 3 de la tarda a les 9 del vespre; els dimarts i dijous de les 9 del matí a les 3 de la tarda, i els dissabtes de les 9 del matí a les 2 del migdia.