Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Cadí Trail espera aquest cap de setmana més de 300 corredors

La Cadí Trail espera aquest cap de setmana més de 300 corredors

El 90% dels esportistes procedeixen de fora de l'Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra La Seu esdevindrà durant dos dies "la capital de les curses per muntanya"
Cadí Trail 2014 - Cartell
25/07/2014 17:47

Més del 90 per cent dels corredors que participaran aquest dissabte, 26 de juliol, a la segona edició de la Cadí Ultra Trail (80 quilòmetres) i la Cadí Trail (42,5 quilòmetres), són esportistes que procedeixen de fora de l'Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra. La major part dels corredors inscrits vindran de diferents punts de Catalunya i de l'Estat espanyol, fet que suposarà que la Seu d'Urgell esdevingui la capital de les curses de muntanya.

Segons indica l'organització, més de 300 altletes prendran part en aquestes dues proves, que enguany formen part del Circuit de Curses d'Ultraresistència per Muntanya 2014. Les curses tindran inici i final al passeig Joan Brudieu de la Seu d'Urgell.

Des d'un punt de vista tècnic, cal assenyalar que tots els corredors que participin a la Cadí Ultra Trail portaran a sobre un geolocalitzador que permetrà tant als organitzadors com als amics i familiars saber on és cada esportista en qualsevol moment de la cursa.

La informació sobre la Cadí Trail es pot seguir a través de la seva pàgina web: http://caditrail.com

Novetat d'enguany, la Cadí Popular

La Cadí Trail presenta enguany com a novetat la Cadí Popular, una cursa de 10 quilòmetres i 400 metres de desnivell positiu adreçada als joves i la gent del territori que vulgui participar en la prova però amb un recorregut més accessible.

La cursa sortirà de la Seu d'Urgell a les nou del matí i pujarà fins a la Bastida pel serrat de Cantacorbs. En aquest punt hi haurà l'avituallament. Els participants tornaran a la capital urgellenca resseguint el recorregut de la Cadí Trail (42,5 km).

La inscripció per a la Cadí Popular té un preu de 10 euros i és apta per a tothom. L'objectiu dels organitzadors és que es pugui viure l'ambient de la Cadí Trail de diferents maneres La prova puntuarà en la categoria 'xics' (12 a 15 anys) del Cadí Circuit Fer de Curses per Muntanya.