Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Casa dels Parcs dels Pirineus celebra unes noves jornades de micologia

La Casa dels Parcs dels Pirineus celebra unes noves jornades de micologia

La proposta, del 7 al 9 d'octubre, comptarà amb exposicions, demostració de cuina amb bolets i xerrades
Jornades sobre micologia a la Casa del Parcs dels Pirineus
04/10/2017 19:36

La Casa dels Parcs dels Pirineus de la Seu d’Urgell celebra novament unes jornades dedicades a la micologia que tindran lloc els pròxims dies 7, 8 i 9 d’octubre amb l'objectiu de donar a conèixer la gran diversitat d’espècies de bolets que existeixen al parc de l'Alt Pirineu.

Les jornades inclouen la quarta exposició de bolets del Parc Natural, amb la recollida i classificació del bolets que aportin els participants, una demostració de cuina amb bolets i xerrades sobre les diferents espècies i la seva comercialització, entre d’altres activitats.

Pel que fa al programa, dissabte 7 d’octubre, de cinc a sis de la tarda, es farà la recollida i la classificació dels exemplars de bolets que facin arribar a la Casa dels Parcs els propis participants d’aquestes jornades. Per diumenge 8 d’octubre, quedarà oberta al públic, de deu del matí a vuit del vespre, la quarta exposició de bolets recollits al Parc Natural de l’Alt Pirineu. En aquesta mostra hi haurà un micòleg que respondrà a preguntes i dubtes per part dels visitants respecte als bolets exposats. Dilluns 9 d’octubre encara es podrà visitar l’exposició programada fins a les dues del migdia, mentre que de cinc de la tarda a les vuit del vespre hi haurà una demostració de cuina amb bolets i diverses xerrades sobre les diferents espècies i la seva comercialització.

Les jornades sobre micologia estan organitzades pel Parc Natural de l’Alt Pirineu, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i la Societat Catalana de Micologia, i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Per a més informació es pot trucar a la Casa dels Parcs dels Pirineus, que es troba situada a l’edifici de l’antiga duana de la Seu d’Urgell, al 973 360 954.