Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Catedral de la Seu d'Urgell estrena visites guiades a l'agost

La Catedral de la Seu d'Urgell estrena visites guiades a l'agost

El recorregut es podrà fer de dilluns a dissabte (10.30 h) i tindrà una durada aproximada d'una hora. L'entrada també inclou l'accés al Museu Diocesà
Claustres de la Catedral de la Seu d'Urgell
26/07/2019 20:03

La Catedral de Santa Maria de la Seu d’Urgell inicia aquest dijous vinent una nova oferta de visites guiades, organitzades pel Bisbat d'Urgell, amb l'objectiu de seguir potenciant les visites al conjunt monumental. L'estrena d'aquesta activitat coincideix amb el fet que aquests darrers anys ja s'ha iniciat les gestions perquè el conjunt catedralici sigui reconegut per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat, dins d'un projecte conjunt que també inclou el Castell de Foix (Arieja) i 12 edificis del Principat d'Andorra.

Les visites guiades permetran als visitants conèixer millor les vicissituds que ha experimentat la Catedral, la seva arquitectura, la història i els personatges que hi han passat. De moment la proposta es farà al llarg de tot el mes d'agost, de dilluns a dissabte al matí (10.30 h), amb una durada aproximada d'una hora. Per tant, la primera visita serà aquest dijous vinent, dia 1.

El preu per persona és de 8 euros i l'activitat és dirigida per guies titulades. A banda del temple, també es passarà pel Claustre i la petita església de Sant Miquel. A més a més, l'entrada inclou l'accés lliure al Museu Diocesà, tot i que el guiatge no inclou aquest últim equipament.

Per demanar les entrades, només cal adreçar-se a la guixeta general d’entrada al conjunt catedralici, al costat mateix de la porta de la Catedral. Es preveu la possibilitat que, si hi ha bona resposta, més endavant es pugui seguir amb d’altres activitats com ara la descoberta de la Seu Medieval o bé un tastet de formatges al mateix barri antic.