Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La CHE licita noves obres de la xarxa primària de regadiu de Peramola

La CHE licita noves obres de la xarxa primària de regadiu de Peramola

El projecte forma part dels regs compensatoris encara pendents per la construcció del pantà de Rialb. S'instal·larà una canonada de 1.420 metres, amb un pressupost de 2,4 milions d'euros
Pantà de Rialb
04/02/2016 10:40

La Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) ha licitat el projecte per a l'execució de la xarxa primària de regadiu de Peramola, actuació que forma part de les obres compensatòries encara pendents per la construcció de l'embassament de Rialb, que es va inaugurar l'any 2000.

Els treballs, que compten amb un termini d'execució de dotze mesos i un pressupost de licitació de 2.437.000 euros, inclouen la instal·lació de la canonada d'aspiració i la construcció de l'edifici de l'estació de bombament. La CHE ha executat ja obres en regadius per un valor de prop de 9 milions d'euros dins de les compensacions per l'embassament de Rialb, entre els quals també hi ha la nova connexió des de l'embassament d'Oliana.

El projecte suposarà la instal·lació d'una canonada de 1.420 metres, que arrencarà de la canonada de distribució que surt des de l'embassament d'Oliana i arribarà fins a la futura estació de bombament, la construcció de la qual també està inclosa en el projecte. En els regadius de restitució s'hi inclouen els termes municipals d'Oliana, Peramola i Basella. La xarxa secundària o de distribució depèn de la Generalitat.