Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Cia Teatre Nu porta a la Seu l'espectacle de titelles 'Avi Ramon'

La Cia Teatre Nu porta a la Seu l'espectacle de titelles 'Avi Ramon'

Un avi i la seva néta s'ajuden en un procés que els porta a canvis i aprenentatges constants L'obra, inclosa en el cicle 'Teatre Tots Públics', es podrà veure aquest dissabte al Cinema-Teatre Guiu  
Teatre Nu - Avi Ramon
26/02/2010 10:49

El cicle 'Teatre Tots Públics' de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ofereix aquest dissabte a les sis de la tarda, al Cinema-Teatre Guiu, l'espectacle 'Avi Ramon', a càrrec de la companyia 'Teatre Nu'. L'obra s'endinsa en els vincles afectius que existeixen entre la gent gran i els infants, en la relació entre algú que està començant a viure i algú que ha anat acumulant una llarga experiència al llarg dels anys.

"Els avis es fan grans, els néts també, ambdós s'ajuden en un procés que els porta a canvis i aprenentatges constants", s'indica des de la companyia. L'espectacle 'Avi Ramon' es fixa en un avi i la seva néta, i en com viu la nena un procés en el qual ella està aprenent i el seu avi oblidant.

Al llarg de l'espectacle, la Nora es planteja què pot fer per ajudar al seu avi, que no recorda el seu nom. "Aquestes ganes d'ajudar l'avi, la voluntat de millorar una situació que tothom viu com a negativa, mostra una posició de l'infant davant dels problemes que no deixa de banda la il·lusió per aprendre i fer-se gran, la necessitat d'assumir responsabilitats i d'afrontar nous reptes", es remarca.

El preu de l'entrada és de 4 euros.