Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La companyia Solfasirc porta a la Seu d'Urgell l'espectacle 'Entre pinces'

La companyia Solfasirc porta a la Seu d'Urgell l'espectacle 'Entre pinces'

La representació multidisciplinar es podrà veure aquest dijous, 13 d'agost, a les 22 hores, a la plaça de les Monges. La proposta cultural inclou funambulisme, malabars, monocicle, música i teatre
12/08/2015 09:35

La companyia Solfasirc oferirà aquest dijous 13 d'agost a la Seu d'Urgell l'espectacle Entre pinces. La representació multidisciplinar es podrà veure a les 22 hores a la plaça de les Monges. Hi intervindran dos músics (piano i guitarra), un artista audiovisual i un artista de circ.

Biel Rosselló, Marc Canelles, Enrico Missana i Delfi Muñoz participaran en diversos números de funambulisme, malabars, monocicle, música i teatre. La durada de l'espectacle, apte per a tots els públics a partir dels 3 anys, serà aproximadament de 60 minuts.

La posada en escena comença a Entre pinces amb un dels actors sortint de la dutxa, que es troba els convidats al menjador de casa. No sap perquè han arribat tan d'hora i es veu obligat a vestir-se de la manera més inverosímil: sobre el fil de l'estenedor. Un cop arreglat i ben elegant, decideix convertir el públic en orquestra, essent-ne ell el director.