Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La crema de contenidors i petits actes de vandalisme han marcat la nit de Sant Joan a la Seu

La crema de contenidors i petits actes de vandalisme han marcat la nit de Sant Joan a la Seu

L'Alt Urgell, amb 12 serveis, ha estat la segona comarca de la demarcació de Lleida pel que fa al número d'incidències.
Sant Joan
25/06/2007 10:43

La crema de contenidors i de mobiliari urbà, a més de bústies i persianes de domicilis particulars i botigues, ha marcat la revetlla de Sant Joan a la Seu d'Urgell. Els actes de vandalisme s'han tornat a repetir un any més a la capital urgellenca, on no s'ha hagut de lamentar, però, danys personals ni cap incident greu.

Les principals actuacions dels Bombers van ser per incendis provocats en fogueres, contenidors i papereres. L'Alt Urgell, amb 12 serveis, ha estat la segona comarca de la demarcació de Lleida pel que fa al número d'incidències.

Els Bombers de la Generalitat han efectuat fins a 82 sortides a les comarques de Lleida la nit de la revetlla de Sant Joan entre les deu de la nit de dissabte fins les vuit del matí de diumenge.

Bombers de la Generalitat han dut a terme, tota la nit de Sant Joan, rutes de prevenció i de guàrdia en diverses activitats relacionades amb la celebració, on han hagut d'efectuar fins a divuit intervencions. Altres 22 actuacions dels Bombers han estat per incendis en vegetació agrícola o urbana, 31 per incendis propagats en fogueres, contenidors o en deixalles, nou sortides han estat per altres serveis relacionats amb el trànsit, foc en habitatges o salvament de persones i, dues actuacions han servit per facilitar assistències tècniques urgents.

Segons les dades que ha facilitat Bombers de la Generalitat, per comarques, el Segrià ha estat la que requerit un major nombre d'actuacions per part de Bombers, 31. L'han seguit la comarca de l'Alt Urgell amb dotze; l'Urgell amb nou; el Pallars Jussà amb set; el Pla d'Urgell amb sis; al Pallars Sobirà els Bombers han efectuat cinc actuacions; a la Segarra i la Noguera, quatre; al Solsonès, dos; a l'Alta Ribagorça, una; i cap a la Val d'Aran ni a les Garrigues.

Arreu de Catalunya, Bombers de la Generalitat han efectuat fins a 1.012 sortides que han obligat a dur a terme actuacions de diferent magnitud. El telèfon únic d'emergències, 112, ha rebut, des de les sis de la tarda de dissabte i fins a les tres de la matinada de diumenge un total de 7.914 trucades.