Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La CUP presenta el programa i la proposta de llista per a les eleccions municipals de la Seu

La CUP presenta el programa i la proposta de llista per a les eleccions municipals de la Seu

La candidatura s'explicarà en una assemblea oberta avui divendres a les 8 del vespre al Centre Cívic l'Escorxador. La formació municipal ha rebut 11 propostes per a la seva campanya 'Diners al carrer'
Presentació del programa i la llista de la CUP per a les eleccions municipals de la Seu
18/01/2019 10:30

La CUP de la Seu d'Urgell presentarà avui divendres els eixos principals del programa que té previst presentar a les eleccions municipals del 26 de maig vinent, juntament amb la proposta de llista electoral. Ho durà a terme mitjançant una assemblea oberta, a les 8 del vespre al Centre Cívic l'Escorxador.

Els punts del programa i els noms que han de conformar la candidatura són fruit del conjunt de reunions que va dur a terme la formació de l'esquerra independentista el novembre passat, amb un total de sis reunions sectorials. Paral·lelament, en aquest procés es va presentar un total de 19 propostes de llista, que incloïen 64 persones presentades per iniciativa pròpia o bé proposades pels participants. D'aquests noms en sorgiran els 17 candidats que han de conformar l'equip, juntament amb els suplents.

D'altra banda, la CUP ha comunicat que la seva campanya 'Diners al carrer' ha rebut un total d'11 propostes, presentades per entitats i col·lectius de la ciutat. Diumenge vinent, dia 27, és previst que es faci la votació i es determini quins projectes entraran en la partida de 4.000 euros que la formació anticapitalista ha ofert. La quantitat prové d'una part de les retribucions que ha percebut el portaveu de la CUP a l'Ajuntament de la Seu, Pau Lozano, en la seva condició de regidor municipal.