Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La dietista Maria Josep Rosselló impartirà un curs a la Universitat d'Estiu de Puigcerdà

La dietista Maria Josep Rosselló impartirà un curs a la Universitat d'Estiu de Puigcerdà

05/05/2009 16:48

L'Associació Universitària de Cerdanya (AUCER) ja té a punt la Universitat d’Estiu Ramon Llull 2009. Després de complir amb èxit el desè aniversari, els cursos de Puigcerdà segueixen avançant i proposen enguany una vintena de temàtiques.

Una novetat destacada serà el curs Organització dels menús: base de salut i prevenció de malalties, impartit per la reconeguda dietista Maria Josep Rosselló i per Carmen Ferrer. L’altra és un curs internacional d’atenció mèdica en esports d’hivern per a discapacitats, tot coincidint amb el fet que enguany s’ha celebrat la Copa del Món IPC d’esquí a La Molina.

La branca de medicina i salut, un eix essencial de la Universitat d’Estiu, també estarà representada pels cursos sobre musicoteràpia, intel.ligència emocional, qi gong, entrenament esportiu, tècniques de mobilització del pacient, primers auxilis i autonomia professional.

També es proposa una sessió sobre el Tractat dels Pirineus, tot coincidint amb els 350 anys de la partició de la Cerdanya entre els estats espanyol i francès. No hi faltaran cursos amb bona acceptació en les anteriors edicions, com ara els de vins, amb l’enòleg Antoni Cot; el d’òpera, amb els crítics musicals Roger Alier i Marcel Gorgori; o bé el d’administració local, a càrrec de l’EAPC, dedicat al patrimoni.