Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Diputació de Lleida aprova els pressupostos del 2008

La Diputació de Lleida aprova els pressupostos del 2008

21/12/2007 15:48

El ple de la Diputació de Lleida ha aprovat avui els pressupostos de la Corporació per l’any 2008 amb els vots a favor del grups de govern, ERC, PSC i Unitat d’Aran , l’abstenció del PP i els vots en contra de CiU.

El ple també ha aprovat un conveni de col.laboració amb el Consorci Administració Oberta de Catalunya per a la promoció i el desenvolupament de projectes i serveis d’administració electrònica en les administracions locals catalanes.

També s’ha donat llum verda al conveni de col.laboració entre la Diputació de Lleida i la Universitat de Lleida per impulsar activitats culturals i turístiques amb l’estudiantat participant en programes de mobilitat internacional de la UdL.

En el capítol de mocions amb els vots de tots els grups s’ha aprovat demanar al Ministeri de Foment i en el seu cas a l’ADIF que realitzi una programació per eliminar la totalitat dels passos a nivell de les comarques de Lleida.

També amb el suport de tots els grups, excepte del PP, s’ha aprovat una moció de desacord amb el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià i que s’otorgui un ajut econòmic a Acció Cultural del País Valencià i que es vehiculin els acords polítics necessaris per legalitzar le emissions de TV-3 al País Valencià.

A proposta del govern, el ple ha mostrat el seu suport amb l’abstenció de CiU, a l’actuació del director de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Joan Busqueta en la polèmica generada arran de l’exposició de l’artista Carlos Santos a l’IEI.