Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Diputació de Lleida ha analitzat avui la millora de la carretera LV-5134

La Diputació de Lleida ha analitzat avui la millora de la carretera LV-5134

Membres de l'equip de govern de l'ens provincial han visitat el municipi de les Valls d’Aguilar
Taús
11/01/2008 16:06

El vice-president primer de la Diputació de Lleida, Miquel Aguilà, acompanyat del diputat portaveu del grup del PSC, Enric Colom, i la diputada de Noves Tecnologies, Montse Mayos, han fet avui una visita al municipi de Valls d’Aguilar on els ha rebut a l’Ajuntament l’alcaldessa Dolors Vidal.

Els membres del govern de la Diputació han mantingut una reunió amb els alcaldes pedanis de la zona per conèixer i valorar el projecte de la carretera LV-5134 de la qual s’ha executar la millora del tram que va des d’Ausàs a Els Castells (PK del 15,930 al 28,162). Té una longitud de més de 12 quilòmetres i passa per Ausàs, La Guàrdia d’Ares, Taús i Els Castells. El projecte disposa d'una dotació pressupostària inicial en els pressupostos d’aquest any.

La carretera LV-5134 és una via d'una zona poc habitada on s'han anat fent diverses actuacions en els darrers anys per finalitzar amb la col·locació de ferm asfàltic a la totalitat dels 31 quilòmetres de llargària i enllestir el balisament i la senyalització.

El vice-president primer de la Diputació de Lleida, Miquel Aguilà, el diputat portaveu del PSC, Enric Colom, i la diputada de Noves Tecnologies, Montse Mayos, també han visitat la població d’Organyà on s’han reunit amb l’alcalde, Antoni Fiol, per conèixer les necessitats del municipi i explicar el desenvolupament de les polítiques municipals.