Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Diputació donarà suport al viver d'empreses de la Seu i l'Alt Urgell

La Diputació donarà suport al viver d'empreses de la Seu i l'Alt Urgell

El Patronat del CEEILleida ha aprovat un conveni de col.laboració amb l'Ajuntament i el Consell Comarcal
Centre Cultural 'Les Monges'
11/04/2008 17:48

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha presidit avui la reunió del Patronat del CEEILleida que s’ha celebrat a l’edifici CEEI de la Caparrella. Durant la trobada s’ha aprovat el pressupost de l'entitat pel 2008, així com dos convenis de col·laboració amb l'ajuntament de la Seu d'Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell per a la millora i ampliació dels serveis del viver d’empreses. Gilabert ha estat acompanyat, entre d’altres del vicepresident de la Diputació de Lleida, Josep Presseguer, i del director del centre, Guillermo Hervera.

Mitjançat aquests convenis, el CEEILleida equiparà espais dels centres per a serveis comuns, adequant-los per a la realització de jornades tècniques, activitats formatives o d’assessorament. També posarà a disposició dels emprenedors, des dels mateixos centres empresarials, la metodologia, els recursos tècnics i materials de l'entitat, per facilitar el desenvolupament i implantació de les idees de negoci innovadores.

Gilabert ha assegurat que el 75% del pressupost està dedicat a la formació i l'assessorament empresarial, al foment dels nous emprenedors i a la creació de noves empreses.