Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Diputació millorarà el tram de carretera entre Solsona i Lladurs

La Diputació millorarà el tram de carretera entre Solsona i Lladurs

28/01/2011 10:54

La Diputació de Lleida ha inclòs en els pressupostos del 2011 una partida que es destinarà a la millora del tram de carretera LV-4241 entre Solsona i Lladurs per tal d'afavorir així l'accés a les pistes d'esquí alpí del Port del Comte. Així ho ha anunciat el president de l'ens, Jaume Gilabert, en el marc d'una visita al complex d'esquí. Gilabert ha assegurat que la millora d'aquesta via era una de les "reivindicacions històriques", tant dels responsables de l'estació com de la resta d'agents turístics del territori.

Els responsables de l'estació han valorat positivament l'aposta de la Diputació per a la millora de la via i esperen que la propera temporada els esquiadors que pugin al Port del Comte pel Coll de Jou ja puguin fer-ho amb la via millorada. Així ho ha indicat el seu director, Alfons Ferrer.

La visita d'aquest dijous també ha servit per apaivagar els ànims del sector després de la polèmica sobre un llibre ecologista patrocinat per la Diputació que critica el desenvolupament turístic del Solsonès. En aquest sentit, Gilabert ha volgut remarcar que la Diputació no comparteix en cap cas el contingut de la publicació d'Ipcena i que per contra, des de l'ens s'aposta pel mateix model que s'ha aplicat a la comarca.