Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Diputació obre un procés de diàleg sobre les vegueries

La Diputació obre un procés de diàleg sobre les vegueries

L'ens provincial encarregarà un estudi econòmic per determinar el pressupost que haurien de tenir els territoris de la futura divisió territorial Gilabert reitera als alcaldes de l'Alt Urgell el seu suport a la creació de la vegueria de l'Alt Pirineu i Aran
Gilabert, al tram Noves de Segre-els Castells
28/11/2008 10:23

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, que ha participat aquest dijous en un consell d’alcaldes de l’Alt Urgell, ha anunciat que la Diputació de Lleida encarregarà un estudi econòmic del pressupost de la corporació per saber quina dotació pot tenir cadascuna de les dues futures vegueries. Així mateix, Gilabert ha assegurat als batlles que vol conéixer l’opinió dels representants del territori sobre la futura ordenació territorial, un procés que va començar ahir a l’Alt Urgell i que continuarà a la resta del territori, tant de la plana com del Pirineu.

Gilabert ha reiterat la seva posició favorable a la creació de la vegueria del Pirineu i ha afirmat que la Diputació de Lleida estarà al costat dels alcaldes per ajudar-los a constituir la vegueria i defensar les seves demandes territorials. Gilabert ha recordat que aspira a ser l’últim president de la Diputació de Lleida.

El president la Diputació creu que és important simplificar les administracions amb la desaparició de les diputacions i buscar quin encaix han de tenir els futurs consells de vegueria amb els consells comarcals.