Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Diputació de Lleida convoca ajuts a empreses que participen en fires estatals o internacionals

La Diputació de Lleida convoca ajuts a empreses que participen en fires estatals o internacionals

L'objectiu és col·laborar en la promoció exterior de firmes de la demarcació. La partida compta amb un total de 128.000 euros, amb un màxim de 2.000 € per a cada sol·licitant
Oliana
19/10/2020 14:31

La Diputació de Lleida ha obert la convocatòria de subvencions a empreses per a la participació en fires i salons d'àmbit internacional corresponents a l'anualitat 2020, per un valor total de 128.000 euros. La convocatòria es publica amb retard a causa de la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19.

L'objectiu de la partida és donar suport a aquelles empreses domiciliades a la demarcació de Lleida que van assistir a fires internacionals entre els mesos de gener i març de 2020, abans no comencés el confinament i l'activitat firal quedés pràcticament aturada. També s'adreça a empreses que participin en algun esdeveniment d'aquest tipus fins al final d'enguany. Es podran fer dues sol·licituds per beneficiari (per a dues fires diferents) i se subvencionarà fins al 30% de l'activitat, amb un màxim de 2.000 euros per sol·licitud.

La Diputació vol així "incentivar la participació d'empreses" en accions de promoció exterior i "ampliar les seves àrees d'influència comercial". Seran subvencionables aspectes com ara els drets de participació al certamen firal, el lloguer de l'espai a l'entitat firal organitzadora, la ubicació de l'estand, les despeses per a la instal·lació i les despeses per la contractació d'un traductor o intèrpret.