Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La fe en societats complexes, a les Jornades de Teologia

La fe en societats complexes, a les Jornades de Teologia

La trobada es desenvolupa a la Sala de Sant Domènec al llarg de dijous i divendres
Jornades de Teologia
28/08/2007 16:16

La Seu d’Urgell acollirà aquest dijous i divendres la Jornada de Teologia organitzada per la delegació d’Ensenyament del Bisbat d’Urgell. Enguany sota el títol “Testimoniar la Fe en societat complexes”, les jornades tenen com a objectiu “cercar fórmules per a potenciar el missatge de la fe cristiana en un entorn cada vegada més diversificat cultural i socialment”. La inauguració la farà el bisbe copríncep, Joan-Enric Vives.

Sota la coordinació del doctor en Teologia Francesc Torralba, també hi participarà el professor de filosofia de la Universitat Ramon Llull Jordi Giró. El delegat d’Ensenyament i membre de la comissió organitzadora de les jornades de formació, mossèn Pepe Chisvert, ressalta: “Massa sovint es presenta el diàleg entre la fe i la cultura contemporània com una impossibilitat”. Segons Chisvert, “per als professors precisament, que vivim de primera mà el debat que està al sí de la societat i que llegim tot sovint als mitjans de comunicació, és important mirar d’entrellucar quines possibilitats hi ha per a expressar-nos i per a manifestar vivament la fe i per a testimoniar de manera explícita les nostres vivències, sense subterfugis i sense pors”.

Els tres darrers anys les Jornades de Teologia han servit per a explorar les tres virtuts teologals, és a dir, la fe l’esperança i la caritat.

La jornada de treball s’iniciarà a la sala de Sant Domènec, dijous a quarts d’onze del matí. Es desenvoluparan les ponències al llarg dels dos dies.