Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Federació Catalana de la Raça Bruna dels Pirineus organitza la primera subhasta en línia de sementals

La Federació Catalana de la Raça Bruna dels Pirineus organitza la primera subhasta en línia de sementals

La venda d'animals, procedents del Centre de Testatge de Bellestar, es farà aquest dimarts de forma virtual a causa de la crisi sanitària del coronavirus. De moment ja s'hi han inscrit 43 ramaders
Semental de la raça bruna dels Pirineus (Foto: FEBRUPI)
04/05/2020 21:30

La Federació Catalana de la Raça Bruna dels Pirineus (FEBRUPI) farà aquest dimarts, 5 de maig, a les 8 del vespre, la primera subhasta online de mascles procedents del Centre de Testatge de Bellestar. Després de gairebé mig any a les instal·lacions i d'haver superat les proves de selecció, els animals qualificats es vendran al millor postor.

Les subhastes de mascles s'han dut a terme de manera habitual al centre alturgellenc on, abans de l'estat d'alarma per la COVID-19, acudien els ramaders interessats en adquirir algun exemplar. Aquesta vegada, a causa de la crisi sanitària del coronavirus, la Federació ha buscat una manera més viable i fàcil per poder comprar els animals. En aquest sentit, la FEBRUPI ha creat un grup de WhatsApp, on les persones interessades s’hi han pogut inscriure.

La subhasta s'iniciarà amb la presentació dels vedells, tota la seva informació genealògica, els resultats obtinguts al centre de testatge i el preu de sortida. Tot seguit, els ramaders disposaran de 2 minuts per exemplar per fer les puges i es tancarà el procediment amb l'ajudicació a la puja més alta. Fins avui s’han inscrit 43 ramaders per poder participar a la subhasta.