Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La finca d'Alinyà participa de la plantada d'arbres més gran

La finca d'Alinyà participa de la plantada d'arbres més gran

A la reserva alturgellenca es preveu plantar-ne un miler; i al conjunt de Catalunya, 35.000, entre 35 espais diferents. L'acte es farà aquest diumenge
28/03/2008 17:13

La reserva de fauna d’Alinyà participa, aquest diumenge, en la plantada popular d’arbres més gran de la història. Per això, els tècnics de la finca han fet una crida a totes les persones i famílies que hi vulguin col.laborar a apropar-se a la zona i, de passada, conèixer la tasca de preservació de fauna i flora que es duu a terme.

A Alinyà, l'activitat es farà a la zona de Santa Pelaia, i es plantarà un miler de caducifolis de muntanya. El tècnic de la reserva de fauna d'Alinyà i col.laborador de RàdioSeu, Roger Santmartí, anima tothom a participar-hi, si bé la campanya ja té l'èxit assegurat.

De fet, l’activitat forma part d’una plantada de 35.000 arbres que es farà simultàniament a 35 punts diferents de Catalunya. En el cas d’Alinyà, s’ha escollit un indret on hi havia hagut una mina i on ara es vol reparar la degradació que aquesta activitat va suposar en l’entorn.

Al Pirineu, també s'hi podrà participar a l'espai natural de les Basses del Gallissà, a Bellver; i al centre d'interpretació de la natura de les Planes de Son, al Pallars Sobirà.