Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Formatgeria Mas d'Eroles obre un Espai de Tast

La Formatgeria Mas d'Eroles obre un Espai de Tast

Salvador Maura decideix vincular l'elaboració i venda de formatges amb la possibilitat de degustar-los en un local específic. La carta inclou plats amb diverses classes de formatge
Espai de Tast de la Formatgeria Mas d'Eroles
19/08/2015 12:25

La Formatgeria Mas d'Eroles d'Adrall ha obert al públic aquest mes d'agost un espai de tast per degustar els seus productes. Salvador Maura ha estat el primer artesà formatger de l'Alt Urgell que ha decidit vincular l'elaboració i venda de formatges amb l'opció de provar-los en un local específic.

La carta de l'Espai de Tast inclou la possibilitat de triar el formatge que el client vulgui amb l'acompanyament d'amanida o fruits secs i melmelada. Les degustacions poden ser individuals o per a 3 i 5 comensals. Entre els plats especials hi ha torrades, amanides diverses i hamburgueses de peu de porc o vedella ecològica de Ca l'Andreu d'Alàs. Les postres també estan elaborades amb formatges Mas d'Eroles, amb opcions com una tulipa de recuit o mel i mató.

La formatgeria d'Adrall comercialitza dotze classes de formatges diferents de llet crua de vaca, com és el cas del Gebrat d'Obaga, el 4 Herbes, el Ros d'Eroles, el Vellut d'Eroles, Ros Ratafia, Ermessenda d'Eroles, Formatge de Tartera, Formatge Castellot, Formatge Escaldat, Brisat, Fogassa i Abadessa d'Eroles.

Cal assenyalar que per a les persones que no els agradi el formatge, la carta també ofereix l'opció alternativa 'Antiformatges', amb plats que no en porten a l'elaboració.

L'Espai de Tast, obert de dimecres a diumenge, es complementa també amb una petita botiga amb productes artesans de la zona, seguint el model francès "Bienvenu à la ferme". Salvador Maura s'ha mostrat satisfet de la bona rebuda de la proposta, "que pot ser molt atractiva tant per als visitants com per a la gent del territori".