Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Fundació Alícia treballarà per divulgar la gastronomia del Pallars

La Fundació Alícia treballarà per divulgar la gastronomia del Pallars

Acord amb l'Ajuntament de Tremp per assessorar els productors i cuiners locals i donar-los a conèixer
15/07/2014 19:27

L'alcalde de Tremp, Víctor Orrit, i el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, han signat un conveni de col·laboració per divulgar la gastronomia pallaresa a través del projecte 'Al teu gust, aliments del Pallars', juntament amb els projectes d'aprofitament dels excedents alimentaris i del programa THAO de salut Infantil.

Per al 2014 es programa una acció formativa sobre al·lèrgies alimentàries i un projecte conjunt que implicarà els professionals de la Fundació i els tècnics de l'Ajuntament de Tremp, amb els agents privats de la comarca, productors i restauradors.

La fundació Alícia (Ali-mentació i cièn-cia) és un centre de recerca, ubicat al centre Món Sant Benet (al Bages), que es dedica a la innovació tecnològica en cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari i gastronòmic. És una fundació privada sense ànim de lucre, creada l'any 2003. El seu patronat està format per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Catalunya - La Pedrera. Compta amb la complicitat i col·laboració dels millors cuiners i destacats científics, sota la direcció del gastrònom berguedà Toni Massanés.