Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Fundació Integra Pirineus gestiona el programa MAIS a l'Alt Urgell i la Cerdanya

La Fundació Integra Pirineus gestiona el programa MAIS a l'Alt Urgell i la Cerdanya

L'acció formativa, que s'allargarà fins al 30 d'abril de l'any que ve, s'adreça a persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania. Enguany es compta amb un nou punt d'actuació a Puigcerdà
Integra Pirineus
01/10/2020 13:20

La Fundació Privada Integra Pirineus de la Seu d’Urgell gestiona enguany una nova edició del Programa de mesures actives d’inserció social i laboral (MAIS), dirigit a persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC). Com a novetat, l’entitat comptarà amb un nou punt d’actuació a Puigcerdà.

L'acció, subvencionada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i cofinançada pel Fons Social Europeu, ofereix itineraris personalitzats d’orientació, informació i formació en competències que facilitin la recerca de feina. També contempla períodes de pràctiques en empreses ordinàries per facilitar la incorporació al món laboral. L'objectiu final és assolir la millora de l’ocupabilitat i la inserció sociolaboral de les persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania.

En els dos punts d’actuació, el programa té 30 places. La iniciativa s'allargarà fins al 30 d’abril de 2021. Per a les atencions individuals i les formacions presencials específiques del programa es compta amb la col·laboració del CETAP de la Seu d'Urgell i del Consell Comarcal de la Cerdanya a Puigcerdà

Continguts

La formació s’impartirà tant en format individual com grupal. El programa inclou continguts d'orientació laboral, TIC i competències transversals. Donada la situació actual, es fomentaran les classes virtuals.

En la darrera edició, arran de la seva participació en el programa, van formalitzar un contracte laboral 8 usuaris dels 30 participants, suposant un 26,7% del total d'inscrits.