Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Fusteria, nou espai d'arts escèniques a la Seu d'Urgell

La Fusteria, nou espai d'arts escèniques a la Seu d'Urgell

El projecte ofereix classes de teatre per a infants, joves i adults, i s'uneix a Goig Dansa. Ja són obertes les inscripcions per al curs 2015-2016
Pere Tomàs, Montse Garriga, Joel Pla i Elena López als estudis de RàdioSeu
24/08/2015 12:20

La Seu disposarà a partir d'ara d'un nou espai d'arts escèniques en què s'hi podrà practicar el teatre i la dansa. El projecte rep el nom de 'La Fusteria' i s'uneix a Goig Dansa. El promouen Pere Tomàs i Montse Garriga, juntament amb Joel Pla i Elena López.

Les classes de teatre es distribuiran en tres franges d'edat: la dels infants de 7 a 12 anys, amb sessions els dilluns i dimecres de 17.30 a 18.30 hores; la dels joves a partir de 13 anys, que assistiran al centre els dilluns i dimecres de 18.45 a 20.15 hores; i els adults a partir de 16 anys, que faran una única classe els dilluns de 20.30 a 22.30 hores.

Un dels impulsors de La Fusteria, Pere Tomàs, explica que ja feia temps que es plantejava aquesta possibilitat a la Seu i ara "es farà realitat". Tomàs concreta que l'objectiu final serà "oferir a la gent la possibilitat de practicar les arts escèniques i que en gaudeixin, creixent personalment i treballant en equip". Tot i que l'espai és de gestió privada, l'actor incideix en el fet que té "una vocació pública".

Per la seva banda, Joel Pla, que dirigirà els grups de teatre per a joves i adults, subratlla que a més de l'aprenentatge, el procés formatiu també potenciarà la posada en escena. Elena López, professora dels més menuts, assenyala que el teatre "és sens dubte una bona activitat per als nens i s'adapta a les seves necessitats".

Les inscripcions a La Fusteria es poden dur a terme enviant un correu electrònic a peredelaseu@terra.com. El preu dels cursos és de 25 euros per a infants i adults, i 30 euros en el cas dels joves.

Goig Dansa

Cal recordar que també estan obertes les inscripcions del curs 2015-2016 per assistir a les classes de Goig Dansa. Les places són limitades. En aquest cas, les sessions de ball es faran els dimarts i dijous, de 18 a 19 hores, per a infants de 7 a 13 anys; i d'11 a 12, de 19.15 a 20.15 h o de 20.30 a 21.30 hores, per als majors de 14 anys.

Montse Garriga, que dirigeix l'activitat, recorda que "tothom hi pot prendre part, tenint en compte que el més emocionant és veeure que un pot sentir-se bé amb un mateix dansant i participant en una activitat col.lectiva". El correu electrònic de contacte és goigdansa@gmail.com.