Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Generalitat busca un comprador per a la piscifactoria Truchas del Segre

La Generalitat busca un comprador per a la piscifactoria Truchas del Segre

L'empresa, que té una planta ubicada a Peramola, tancarà aquest mes per fallida econòmica CCOO espera una oferta que garanteixi la reincorporació de les 38 persones que hi treballaven
Truchas del Segre
09/12/2011 20:14

La conselleria d'Agricultura està buscant un comprador per a la piscifactoria Truchas del Segre. L'empresa, que té una planta ubicada a Peramola (Alt Urgell) i una altra a Oliván (Osca), farà efectiu el tancament a finals d'aquest mes.

El responsable d'Alimentació de CCOO a Lleida, Valentín Antúnez, ha demanat "prudència" en relació amb la situació i ha explicat a l'ACN que el que han de fer els treballadors és "arreglar l'atur per poder cobrar ja el pròxim mes".

Segons ha explicat el delegat sindical, dos grups, un de rus i un de veneçolà, s'han interessat per la compra, però "no s'ha pogut materialitzar cap operació". I ha afegit: "Sigui qui sigui el comprador hi ha d'haver el compromís de reincorporar la plantilla de 38 persones que treballaven a la piscifactoria de l'Alt Urgell".

Antúnez assegura que "s'ha fet l'esforç per deixar la planta lliure de càrregues per facilitar l'adquisició i perquè no hi hagués uns costos molt elevats per reobrir la instal.lació". D'altra banda, el delegat sindical afirma que la planta d'Oliván serà molt difícil que torni a posar-se en marxa, ja que els possibles compradors volen concentrar tota la producció a Peramola.

L'expedient de tancament havia deixat només vuit treballadors pel manteniment de la planta de Peramola, a l'espera de l'arribada d'un possible comprador. A l'últim d'aquests treballadors se li acaba el contracte aquest mes.