Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Generalitat ja té els terrenys per a la nova escola

La Generalitat ja té els terrenys per a la nova escola

El ple va aprovar ahir la cessió d’un espai a l’Horta del Valira per a la construcció de l’equipament La modificació del pressupost per a l’ampliació del cementiri actual va comptar amb el vot a favor de l’equip de govern (ERC i CIU), el vot en contra del PSC-Progrés, i l’abstenció del PP i IC-V
Imatge de la zona de l'Horta del Valira
02/10/2007 11:34

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat per unanimitat aquest dilluns en sessió plenària la cessió d’un terrenys de l’Horta del Valira a la Generalitat de Catalunya per tal d’ubicar-hi la nova escola de primària de la ciutat. Tots els grups han coincidit a destacar la importància d’aquest pas administratiu, que farà possible que el departament d’Educació pugui procedir a la redacció del projecte de construcció del nou col.legi.

El plenari també va decidir ahir modificar el pressupost municipal per poder dur a terme l’ampliació del cementiri, a l’espera que s’expropiïn els terrenys de la Torre del Cap, ubicació del futur nou equipament. Aquest punt es va aprovar amb el vot a favor de l’equip de govern, de CIU i ERC, el vot en contra del PSC-Progrés, i l’abstenció d’IC-V i el Partit Popular.

El principal grup a l’oposició, el PSC-Progrés va demanar a l’equip de govern en una interpel.lació al final del plenari que l’ampliació no es dugués a terme, tenint en compte que el procés d’expropiació es podia accelerar i finalitzar en un any. Des d’ERC i CIU es va defensar l’opció de la creació de dos-cents nous nínxols a la infrastructura actual com a exercici de ‘responsabilitat’ i per prevenir la lentitud del procés d’expropiació, per al qual s'ha de redactar encara un Pla Especial.