Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Generalitat vol impulsar el programa BICAT a tot l'Alt Pirineu

La Generalitat vol impulsar el programa BICAT a tot l'Alt Pirineu

Els representants de la Secretaria de Joventut han visitat aquest dimarts la Seu. Jordi Satorra i Jordi Casals han parlat amb Mireia Pellicer de les polítiques de joventut a la Seu i a l'Alt Urgell
Jordi Satorra, amb Pellicer i Ausàs
19/12/2007 16:40

La Seu i l’Alt Urgell han rebut aquest dimarts la visita del coordinador territorial de Joventut, Jordi Satorra, i del director de programes de l’Agència Catalana de Joventut, Jordi Casals, per reunir-se amb els responsables de les àrees de joventut tant de l’Ajuntament urgellenc com del Consell Comarcal. Satorra i Casals han abordat amb la regidora i consellera Mireia Pellicer diverses qüestions relacionades amb les polítiques destinades als joves.

Quant a la Seu, Satorra, Casals i Pellicer han acordat programar un nou impuls de la Borsa Jove d’Habitatge. Pel que fa al Consell Comarcal, han sol·licitat col·laborar amb l’ens comarcal per tal d’implantar el programa BICAT durant l’any 2008 a la resta de comarques de l’Alt Pirineu i Aran.

Mireia Pellicer, ha afirmat que “és una bona notícia que s’extengui a la resta del territori, ja que contribueix a mantenir l’equilibri a les comarques més despoblades”. Pellicer ha afegit que “és una eina útil per tal que els joves d’altres comarques del Pirineu puguin aconseguir sortides laborals lligades al seu territori”.

La BICAT (Borsa Interterritorial Activa de Treball) és un projecte que pren les noves tecnologies i la societat de la informació com a eines per a afavorir la interconnexió d’ofertes i demandes en el mercat laboral. Aquest programa, elaborat per les àrees de Joventut i de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, compta amb el suport de la Secretaria General de Joventut i del Servei d’Ocupació de Catalunya, i de la Diputació, a través del Pacte per a l’Ocupació de les Terres de Lleida.

L’instrument de treball de la BICAT és la seva pàgina web, www.bicat.cat, a través de la qual, gratuïtament, els usuaris poden interactuar per tal de posar en xarxa les diverses ofertes i demandes de treball. Per això, la BICAT s’adreça a totes aquelles persones que busquen feina i a totes les empreses, administracions públiques, entitats i associacions, com és el cas de la Generalitat i la Diputació.