Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / 'La Grandalla' obre la preinscripció per al curs 2008-2009

'La Grandalla' obre la preinscripció per al curs 2008-2009

La llar d'infants municipal acceptarà les sol.licituds fins al dia 16 de maig
La Grandalla - Aula Prefabricada
05/05/2008 13:37

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell inicia avui el període de preinscripció de la llar d’infants municipal La Grandalla per al curs 2008-2009. Totes les famílies que hi estiguin interessades poden obtenir l’imprès de sol·licitud de preinscripció a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Per a més informació caldrà dirigir-se a l’Oficina Municipal d’Escolarització del Consistori urgellenc i a la web municipal www.laseu.cat

El període per preinscriure els nens i nenes de 0 a 3 anys a la llar d’infants municipal s’allargarà fins al 16 de maig. Recordem que els dos requisits que es demanen per a poder ingressar a La Grandalla per primera vegada o per renovar la inscripció són: que l’infant compleixi 6 mesos abans del 12 de setembre d’enguany i que hagi nascut l’any 2006 o en els anys posteriors. D’altra banda, la inscripció per al curs 2008-2009 dels infants ja inscrits durant el curs 2007-2008 es va dur a terme entre els dies 22 i 30 d’abril.

A l’imprès de sol·licitud cal adjuntar la fotocòpia del DNI del pare i de la mare o del tutor legal, fotocòpia del llibre de família, així com tots els documents que serveixin per justificar els criteris establerts en aquestes bases de preinscripció.

Un cop finalitzi el termini de preinscripció s’iniciarà la fase d’estudi i aplicació dels barems a les sol·licituds de nou ingrés. Tot seguit, es farà pública la llista provisional d’admesos i exclosos, la qual estarà exposada al públic el 27 de maig per tal que s’hi puguin presentar reclamacions. Les reclamacions s’hauran de presentar al registre de l’Ajuntament de La Seu entre els dies 27 i 29 de maig, ambdós inclosos, abans de les dues del migdia.

Les llistes definitives s’aprovaran per part de la Junta de Govern Local el dia 3 de juny. Aquest mateix dia tindrà lloc el sorteig públic de desempat de la llista d’espera. La formalització de matrícula a la llar d’infants municipal La Grandalla es realitzarà del 4 al 13 de juny. L’obertura de llista d’espera s’obrirà el 16 de juny.

Bases reguladores del procediment de preinscripció i ingrés a La Grandalla

Les bases que regulen el procediment de preinscripció i ingrés a la llar d’infants municipal La Grandalla per al curs 2008-2009 també recullen els criteris de puntuació per a l’accés al centre, els quals són:

· Germans a la guarderia.

· Empadronament de la unitat familiar en el municipi de La Seu.

· Treball fora de casa del pare i de la mare o dels tutors legals, mentre que en el cas de famílies monoparentals es farà la valoració sobre la situació de qui tingui la custòdia.

· Família en atur sense percepció de subsidi abans de la publicació de les bases.

· Discapacitat igual o superior al 33% de l’infant, germans, pares o tutors.

· Quan el pare o la mare o els tutors siguin beneficiaris de l’ajut de renda mínima d’inserció, o acreditin recursos totals per càpita inferiors a la tercera part d’aquesta.

· Condició de família monoparental.

· Circumstàncies objectives derivades de situacions laborals, socials, econòmiques o culturals no previstes en els apartats anteriors.

· Malaltia crònica de l’infant, que afecti el seu sistema digestiu, endocrí o metabòlic i que exigeixi una dieta complexa que condiciona de manera determinant el seu estat de salut.

· Renda anual de l’any 2007 (es sol·licitarà només en cas d’empat).