Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La intervenció a la zona de la Portalada avança a bon ritme

La intervenció a la zona de la Portalada avança a bon ritme

Bombers i Policia vigilaran la zona durant les 24 hores menter hi hagi maquinària i personal treballant a la zona, ubicada davant del Centre Comercial Punt de Trobada, al costat de la CG-1
Esllavissada a la Portalada (Foto d'arxiu/Govern d'Andorra)
30/10/2019 18:53

Les intervencions per millorar la seguretat a la zona de la Portalada, a Sant Julià de Lòria, davant del centre comercial Punt de Trobada, al costat de la CG-1, continuen avançant a bon ritme i s’espera que la retirada de rocs de la cubeta i la part interior del mur de protecció pugui acabar en els pròxims dies. El Govern d'Andorra també ha anunciat que ja s’ha començat a treballar en la construcció de l’escullera de rocs i formigó a la part interna, i en el bombeig de l’aigua acumulada. D’altra banda, el mur de taulons s’ha començat a reforçar amb una malla electrosoldada.

La comissió encarregada de fer el seguiment de la zona de la Portalada, que inclou els ministres d’Ordenament Territorial i Justícia i Interior, tècnics dels dos departaments i geòlegs externs, ha decidit mantenir el nivell 3 de vigilància mentre hi hagi maquinària i personal treballant.

El dispositiu de reforç implica una vigilància preventiva per part de Bombers i Policia durant les 24 hores. No obstant això, sí que s’aixeca el nivell 3 a la zona nord de l’estacionament situat davant del centre comercial, perquè es considera que l’estabilització en aquest punt així ho permet. Per tant, els vehicles podran tornar a aparcar-hi com ho feien fins abans de les pluges de la setmana passada. Mentre duri la intervenció, el trànsit en sentit nord es desplaçarà al carril central.