Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La JNC inaugura el col·lectiu de Montferrer i Castellbò

La JNC inaugura el col·lectiu de Montferrer i Castellbò

Aquest és el segon grup de l'Alt Urgell, després que l'any 1992 es constituís el de la Seu d’Urgell
JNC - Col.lectiu Montferrer
23/09/2007 17:02

La Joventut Nacionalista de Catalunya ha inaugurat aquest dissabte el nou col·lectiu de Montferrer i Castellbò. Aquest és el segon grup de l'Alt Urgell, després que l'any 1992 es constituís el de la Seu d’Urgell. En l’acte hi van participar militants i simpatitzants de tota la comarca, així com el secretari general de l’organització juvenil, Jordi Cuminal.

Tant Meritxell Planes, cap comarcal de la JNC a l’Alt Urgell, com Jordi Cuminal van destacar la satisfacció per la inauguració d’aquest col·lectiu de joves de Montferrer, i van expressar el seu convenciment que "el compromís amb els municipis és sobretot un compromís amb el país". Cuminal va recordar que la JNC de l’Alt Urgell treballa des de fa molts anys per estendre la consciència nacional al Pirineu i va voler destacar el testimoni d’antics militants com la Rosa Solans, el Marc Porta o l’Albert Batalla, exsecretari general de la JNC.

Els membres del nou col·lectiu van rebre de mans del secretari general els estatuts de l’organització i una estelada com a símbol de l’objectiu nacional i social que persegueix la JNC. En l’acte també hi va intervenir el cap comarcal de CDC, Ventura Roca, que va encoratjar els joves a treballar pel projecte que representa Convergència com a millor garantia per al futur de Catalunya.

L’acte va finalitzar amb un dinar popular a Bellestar on hi han participat una 50 de militants i simpatitzants de tota la comarca.