Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La marca Parmigiano Reggiano, centre de la Jornada Tècnica de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu

La marca Parmigiano Reggiano, centre de la Jornada Tècnica de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu

L'activitat s'adreça als professionals del sector làctic i compta amb la col·laboració de la Fundació Alícia. La trobada obrirà el programa de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell
Formatge Parmigiano Reggiano (Foto: www.parmigianoreggiano.com)
04/10/2019 18:00

La jornada tècnica que s'organitza en el marc de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell se centrarà enguany en l’impuls del formatge Parmigiano Reggiano, una marca patrimonial en el sector làctic des de fa 85 anys, tutelada i protegida per un consorci propi. La trobada tindrà lloc el divendres 18 d’octubre, a partir de les tres de la tarda, a la carpa de l’aula de tast del recinte firal.

La jornada començarà amb la sessió "El factor humà: les històries, les competències i les experiències del ‘sistema’ Parmigiano Reggiano", amb Angela Barusi, gerent de Forma Libera i representant a Espanya del Consorzio Parmigiano Reggiano. El programa seguirà amb la sessió "Sempre únic, mai igual", que comptarà amb el testimoni de Giovanni Minelli, titular de la formatgeria Nuovo Malandrone de Pavullo (Mòdena), que també dirigirà l’activitat "Un món de sensacions, un tast vertical de diferents maduracions de Parmigiano Reggiano".

La presentació anirà a càrrec de la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Mireia Font. La cloenda de la jornada, a dos quarts de sis de la tarda, la farà el director de l'Escola Agrària del Pirineu, Jordi Parramon. La trobada tècnica, adreçada als professionals del sector làctic, compta amb la col·laboració de la Fundació Alícia.

Inscripcions

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a l’Escola Agrària del Pirineu, trucant al telèfon 973 352 358  o bé enviant un correu electrònic a . També hi ha la possibilitat de fer els tràmits a través del servei de preinscripcions a jornades PATT del portal RuralCat.