Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La llar municipal d'infants La Grandalla comença el curs amb normalitat

La llar municipal d'infants La Grandalla comença el curs amb normalitat

Els nens i nenes que s'havien quedat sense plaça disposaran a l'octubre d'un mòdul prefabricat
Llar d'Infants 'La Grandalla'
03/09/2007 16:39

La llar municipal d’infants ‘La Grandalla’ de La Seu d’Urgell ha inaugurat avui el nou curs escolar 2007-2008 amb tota normalitat en els dos edificis de què disposa el centre, un al carrer Monturull i l’altre al carrer Capdevila.

Un total de 146 nens i nenes han pogut iniciar aquest matí el nou curs amb tota normalitat. Concretament, a l’edifici del carrer Capdevila hi ha 8 infants a l’aula de P0; 26 de P1, dividits en dues aules, i 60 nens més de P2, ubicats en tres aules més. Pel que fa a l’edifici de La Grandalla situat al carrer de Monturull han iniciat el curs un total de 39 infants, dividits en tres aules, totes elles de P1.

Finalment, els nens i les nenes de La Seu d’Urgell que en un principi s’havien quedat sense plaça en el moment de la preinscripció, podran iniciar el curs el proper mes d’octubre gràcies a la instal·lació d’un mòdul prefabricat que s’està acabant. Concretament es tracta d’una aula per a capacitat per a 13 infants de P1 que s’està acabant d’adequar a l’edifici del carrer Capdevila.

Per la seva part, la regidora d’Educació de l’Ajuntament de La Seu, Mireia Alba, ha manifestat al respecte que “hem treballat de valent i hem fet un gran esforç durant els mesos previs a l’inici del nou curs escolar amb la contractació de més educadores i amb l’ampliació d’una nova aula de P1, amb capacitat per a 13 nens, amb l’objectiu de donar un servei de qualitat i cobertura a totes les famílies de La Seu que han sol·licitat plaça a la Grandalla”.

Cal subratllar també que La Seu d’Urgell és un dels municipis de tota la demarcació de Lleida que dóna una resposta més àmplia a les famílies amb nens i nenes de 0 a 3 anys (educació no obligatòria).