Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La marxa nòrdica s'estén a la Cerdanya

La marxa nòrdica s'estén a la Cerdanya

L'Associació Nordic Walking Pirineus ha incorporat l'activitat a l'oferta de La Molina i dels hotels de la comarca La Seu acollirà a la tardor un nou curs de perfeccionament i una estada per obtenir el títol oficial d'instructor
La Molina - Estiu
07/09/2011 16:19

La marxa nòrdica, esport introduït a Catalunya des de l'Alt Urgell, guanya popularitat també a la Cerdanya. L'Associació Nordic Walking Pirineus l'ha incorporat enguany a l'oferta d'activitats d'estiu de l'estació de La Molina i al programa turístic Cerdanya Activa, impulsat per l' Associació d'Hotels i Càmpings.

Els participants han estat, d'una banda, veïns de la Cerdanya interessats els beneficis de l'activitat per a la salut i, de l'altra, turistes amb curiositat de conèixer una nova activitat de lleure a la muntanya, molt popular als països escandinaus. Del juny al setembre s'han dut a terme 14 sortides de tast de nordic walking, sis de les quals nocturnes en lluna plena, i cinc cursos d'iniciació amb prop de 150 participants.

Aquesta tardor es preveu dur a terme un nou curs d'iniciació i perfeccionament a la Seu, a més a més dels previstos a Puigcerdà, Alp i Llívia. A més a més, la Seu acollirà una nova convocatòria estatal del curs d'instructors de la Federació Internacional (INWA). Nordic Walking Pirineus participarà, per segon any consecutiu, al Barcelona Outdoor Experience, els dies 1 i 2 d'octubre, amb demostracions i caminades populars per la muntanya de Montjuïc.